EEN WEBAPPLICATIE LATEN MAKEN DOOR YUNA

webapplicatie

Een wat?

Yuna is sterk in het maken van webapplicaties, maar wat is nu precies een webapplicatie?
Eigenlijk is alles dat iets 'doet' vanuit een webbrowser een webapplicatie.
Een simpel voorbeeld is een berichtenbord, of een contactformulier, maar het kan ook veel meer zijn. Bijvoorbeeld het bijhouden van je site of het beheer van een webshop of een ticketsysteem. Mogelijkheden te over!

Oh, dat is Wordpress!

Nou, ja en nee. Wordpress is een platform wat vooral geschikt is voor het maken van een webblog. In de loop der jaren is Wordpress met allerlei omwegen omgebouwd tot iets wat (bijna) alles kan, maar niets echt goed.
Wordpress sites functioneren eigenlijk het beste als alles standaard is. En als we een ding geleerd hebben, is het wel dat niets standaard is.
Yuna bouwt applicaties op een framework waarbij zowel hetgebruikersgemak en de technische basis in orde zijn. Daarna kan (bijna) alles. Snel, betrouwbaar en -niet onbelangrijk- mooi.

Ok, ik ben overtuigd. Wanneer is het klaar?

Voordat we aan de slag gaan willen we graag eerst het probleem van alle kanten bekijken. Misschien is een applicatie niet de juiste oplossing, of misschien bestaat er al iets slims?
We staan altijd te trappelen om een nieuw probleem aan te pakken, maar het zou zonde zijn om het wiel twee keer uit te vinden.
Daarom zoeken we liever naar een goede oplossing voor een probleem, dan dat we direct achter de computer gaan zitten.

Oh, dan moeten we even afspreken!

Goed idee! We hebben in Rotterdam een vergadertafel, koffie en thee, maar we kunnen natuurlijk ook bij jou langskomen. Je zit nergens aan vast!    

Nog even kijken?

Zeker doen, blader eens door onze eerder ontwikkelde webapplicaties, of websites.

Neem contact op

Heb je een vraag, een plan of een probleem? Vertel het ons!

Yuna Lloydstraat 7C 3024 EA Rotterdam

Grotere kaart weergeven