Contact

Corporate website oplossing

Kiwa is de hoofdorganisatie waaronder een aantal bedrijven vallen die zich bezighouden met gezondheid van leefomgevingen (Kiwa Compliance). Hieronder vallen bijvoorbeeld asbestonderzoek en -verwijdering en legionellaonderzoek.

De organisatie is snel gegroeid, maar daarbij zijn de communicatie-uitingen wat gefragmenteerd gebleven. Om dit meer naar één lijn te trekken heeft Kiwa een nieuwe huisstijl ontwikkeld en heeft aan Yuna gevraagd om een uitwerking te maken voor de uitingen via internet.

Kiwa Compliance bestaat uit verschillende onderdelen, o.a. Fibrecount, Bioconsult, Oesterbaai, dba.as, norkjemi.no. Daarnaast zijn er voor al deze onderdelen lokale landelijke uitwerkingen in Europa. Dit resulteert in een vrij grote groep verschillende websites in verschillende talen.

Corporate website design

Om de communicatie-uitingen gelijk te trekken en herkenbaar te houden is er gekozen voor een corporate structuur voor al deze websites. Door deze enkelvoudige structuur kunnen nu alle websites vanuit één multilingual-, multiwebsite beheeromgeving (CMS) worden beheerd, waardoor de workflow overzichtelijk en simpel is geworden. Met dit beheersysteem kunnen zowel corporate communicatie als medewerkers van lokale en landelijke bedrijven een dertigtal websites beheren.

Binnen het systeem vallen o.a. Kiwa Inspecting & Testing, Oesterbaai Belgie, Norkjemi Noorwegen

Ben je nieuwsgierig geworden?

Heb je een vraag, een plan, of een probleem? Laten we het er eens over hebben!
Neem gerust contact met ons op voor een gesprek, een offerte of een kop koffie!

Bel: +31 (0)10 425 58 54 of maak gebruik van onderstaand formulier.