Contact

Een webapplicatie laten maken die doet wat hij moet doen.

Daar zijn we sterk in.
En met met meer dan 15 jaar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van webapplicaties die helpen (bedrijfs)processen te organiseren en te structureren hebben we al heel wat problemen getackeld.

Wat is een webapplicatie?

Het simpelste voorbeeld is wellicht een contactformulier op een website, maar het kan ook veel meer zijn. Bijvoorbeeld het managen van klanten, een e-commerce webshop, een ticketsysteem of een koppeling met een andere websites/service die onderdeel uitmaakt van je bedrijfsactiviteit. Mogelijkheden te over! Wat alle projecten gemeenschappelijk hebben, is een zoektocht naar efficiƫntie en een betere klantervaring.

webapplicatie NRC Service

Webapplicaties op maat

En als we een ding geleerd hebben, is het wel dat niets standaard is. Wij ontwikkelen elke webapplicatie op maat. Welke technische oplossing we ook kiezen, zowel de user experience als de technische basis moet in orde zijn. Daarna kan (bijna) alles. Snel, betrouwbaar en bruikbaar

Eerst denken en dan pas doen

Voordat we aan de slag gaan, met de bouw van jouw webapplicatie, willen we graag eerst het probleem van alle kanten bekijken. Wat wil je bereiken? Wat is er beschikbaar? Wat kan efficiƫnter? Bestaat er al iets slims?

We staan altijd te trappelen om een nieuw probleem aan te pakken, maar het zou zonde zijn om het wiel twee keer uit te vinden. Daarom zoeken we naar een goede oplossing voor een probleem voordat we achter de computer gaan zitten.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Heb je een vraag, een plan, of een probleem? Laten we het er eens over hebben!
Neem gerust contact met ons op voor een gesprek, een offerte of een kop koffie!

Bel: +31 (0)10 425 58 54 of maak gebruik van onderstaand formulier.