Contact

Website laten maken

Website ontwikkeling

Of het nu een beknopte informatieve website of een uitgebreide corporate website met e-commerce functionaliteit betreft, wij helpen je dit te realiseren door samen te onderzoeken wat het doel van de site moet zijn, om vervolgens een goed resultaat te bewerkstelligen.

Onze ervaring leert dat een goed ontwerp en eventuele maatwerk oplossingen helpen doelstellingen te realiseren. Hierbij zijn responsive webdesign, gebruiksgemak, betrouwbaarheid, veiligheid, prestatie en SEO minimale uitgangspunten voor elk project.

Website laten maken?
Lees ook onze Aanpak.

Website laten maken, onze voorbeelden

Development

Voor het technische gedeelte van jouw website maken we gebruik van open source software. En omdat we vaak grote complex website en webapplicaties ontwikkelen, zetten we hiervoor ons eigen framework en CMS in. Door de jaren heen is het gebleken dat dit de meest stabiele, veilige en gebruiksvriendelijke oplossing is. Voor ons als voor de eindgebruiker.

Doelstellingen en budget

Onze samenwerking start met het vinden van een oplossing die het beste past bij jouw doelstelling en budget.

Open source heeft enorme stappen gemaakt, vooral op gebied van internet. De beschikbaarheid van deze veelheid aan techniek stelt ons in staat om een een website te maken die er niet alleen goed uitziet, bezoekers activeert, goed vindbaar is in Google, maar ook- niet onbelangrijk – betaalbaar is.

Ook een website laten maken?

Laten we het er eens over hebben!
Neem gerust contact met ons op voor een gesprek, een offerte of een kop koffie!

Bel: +31 (0)10 425 58 54 of maak gebruik van onderstaand formulier.