Contact

Over ons

Met meer dan 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van commerciële, actiematige, e-commerce en corporate websites, communities en (web)applicaties staan we bekend om onze doordachte aanpak, soepele user experience, sterk visual design en gedegen begeleiding van complexe trajecten. Kortom: je kan ons met recht een full-service bureau noemen.

Voor wie

Yuna werkt voor een mooie mix aan klanten bestaande uit ZZP’ers, MKB en grote organisaties. Zo werken we o.a. voor Gastouderbureau EigenOppas, Kiwa, Leger des Heils en NRC Handelsblad.
Voor ons is elke website een uniek project. Een werkwijze die voor ons en onze klanten werkt gezien de lange relaties die we met hen opbouwen.
En met deze benadering pakken we ook graag jouw website of webapplicatie project aan.

Onze aanpak

Eerst goed nadenken. We staan altijd te trappelen om een nieuw probleem aan te pakken, maar voordat we creatief worden of code gaan kloppen, nemen we de tijd om jouw merk, product en doelgroep te begrijpen.

De gebruiker centraal

Elk project groot of klein is bedoeld voor een gebruiker. Jouw gebruiker, jouw klant. De klant staat volgens ons daarom ook altijd centraal in de strategie, het ontwerp en de technische ontwikkeling. Zo bepalen we welke middelen moeten worden ingezet, voor een optimale ervaring met jouw merk, product of dienst.

Strategie

We combineren strategisch inzicht, analytische data, gebruikersinformatie en onze ervaring voor het bepalen van een strategie die de vastgelegde doelstellingen helpen te bereiken. Ontwerp Wij zien het design niet als een losse stap in het proces. Voor een goed design moet je het gehele project kunnen overzien, om het vervolgens uit te werken tot in de kleinste grafische details.

Development

Een project kent vaak nog een gebruiker en dat ben jij! Of het nu gaat om het beheren van pagina’s of iets dat ingewikkelder is, ook jij moet met de nieuwe software kunnen werken. Gezamenlijk bepalen we welke tools we inzetten. Wordt het WordPress? Kunnen we gebruik maken van bestaande oplossingen? Of vraagt een project zoveel maatwerk dat we een custom applicatie op een Open Source framework bouwen? Welke keuze we ook maken, wij zullen betrouwbaarheid, veiligheid en prestatie van de ontwikkelde code altijd blijven bewaken.

Ontwerp

Wij zien het design niet als een losse stap in het proces. Voor een goed design moet je het gehele project kunnen overzien, om het vervolgens uit te werken tot in de kleinste grafische details.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Heb je een vraag, een plan, of een probleem? Laten we het er eens over hebben!
Neem gerust contact met ons op voor een gesprek, een offerte of een kop koffie!

Bel: +31 (0)10 425 58 54 of maak gebruik van onderstaand formulier.    pre { margin: 0 -100px; }