Contact

Ecofys corporate multilingual website

Ecofys is een internationaal adviesbureau op het gebied van energie en klimaat.
Een team van meer dan 200 experts in 20 expertisegebieden werken vanuit 5 landen aan diverse projecten.

De uitdaging in dit project was om de ongeveer 20 expertisegebieden met daaraan gerelateerde projecten doelgroepafhankelijk te ontsluiten. Anders dan bij een bedrijf met specifieke producten en diensten, is hier kennis het product dat gepresenteerd wordt.
Dit alles vind plaats binnen 4 taalafhankelijke deelsites.

Ecofys kent vijf target groups die allen een andere kennisbehoefte hebben. Om iedereen een duidelijk beeld te geven van alle expertises zijn alle expertisegebieden voorzien van voorbeeldprojecten en deelexpertises. Gerelateerde informatie tussen projecten en expertises wordt dynamisch aangebracht en bepaald op basis van de zoekingang. Dit biedt de mogelijkheid om bezoekers onafhankelijk van van hun instappunt op de website snel te leiden naar de voor hen specifiek relevante informatie.

Zoekhulp

Om de zoekvragen binnen de site in goede banen te leiden is er een zelflerende zoekservice ingebouwd. Afhankelijk van paginaweergaven, zoekvragen en de actualiteit van een item worden resultaten meer of minder prominent getoond.

“What can we do for you”

Mocht de organische ontsluiting niet werken dan is er voor de bezoeker altijd ook nog een zoekhulp. Door de vraag “What can we do for you” wordt de bezoeker eenvoudig gestuurd naar het juiste expertise gebied.

Lead generation

Ontsluiting van informatie is weinig waard als bezoekers niet geconverteerd kunnen worden naar een lead. Uit onderzoek is gebleken dat een algemeen contact voor de klanten van Ecofys vaak niet werkt omdat de vragen van bezoekers zeer specifiek zijn.
Daarom is er gekozen om aan elke expertise en per project een taalafhankelijke expert te koppelen. Bezoekers kunnen vanaf de site direct contact leggen met de juiste expert.

Vacatures

De website kent verder ook een “werken bij” sectie. Hierin wordt zowel achtergrondinformatie over Ecofys gegeven als een overzicht met actuele vacatures. Voor sollicitaties is er een koppeling gemaakt met het door Ecofys gebruikte HR systeem. Sollicitaties, motivaties en cv's worden hier in weggeschreven.

Overige informatie

De website biedt verder een uitgebreid overzicht van publicaties, nieuws- en persberichten, blogposts en meer

Ben je nieuwsgierig geworden?

Heb je een vraag, een plan, of een probleem? Laten we het er eens over hebben!
Neem gerust contact met ons op voor een gesprek, een offerte of een kop koffie!

Bel: +31 (0)10 425 58 54 of maak gebruik van onderstaand formulier.