Contact

Hebban - de boeken community

“hebban bereikt lezers”

Hebban is de website voor mensen die houden van een goed verhaal en die lezen om te ontspannen, te leren, te lachen, te griezelen of hun horizon te verbreden. Voor lezers die elke keer weer op zoek gaan naar hun volgende favoriete boek.

Bekijk de website

Aanpak

Hoe word je de grootste lezerscommunity van Nederland en Vlaanderen?

Vanaf het eerste idee is Yuna betrokken geweest bij de ontwikkeling van hebban.nl. Vanaf het begin is gekozen voor een strategie die handvatten aan lezers biedt om gemakkelijk bij te houden welke boeken ze willen lezen, gelezen hebben en daar een beoordeling of recensie aan te koppelen. Daarnaast is  er ook voor gekozen om in te zetten op een professionele redactie. Deze redactie daagt lezers uit met challenges, plaatst tip- en toplijsten, organiseert giveaway acties en plaatst uiteraard ook recensies.

Om het lezersaanbod up-to-date  te houden zijn er koppelingen met verschillende boekendatabases. Door het versturen van notificaties, leestips op basis van leesgedrag en genre nieuwsbrieven blijven bezoekers betrokken en keren daardoor terug naar de website.

Resultaat

Hebban is de grootste lezerscommunity van Nederland en Vlaanderen geworden. Onderstaande cijfers bevestigen dat de gekozen strategie de juiste is geweest.

Maar ook de belofte om de lezer zijn of haar volgende favoriete boek te laten vinden, weten we in te lossen. Uiteraard kan de lezer zelf op het platform op zoek gaan, auteurs en andere lezers volgen, maar door continu data te verzamelen kunnen we inmiddels heel gericht bezoekers adviseren welke boeken voor hen interessant zijn.

600.000+ bezoekers per maand
300.000+ leden
4.500.000+ lezerswaarderingen
275.000+ recensies

Laatste update: 1 sept 2023

Hebban

Ben je nieuwsgierig geworden?

Heb je een vraag, een plan, of een probleem? Laten we het er eens over hebben!
Neem gerust contact met ons op voor een gesprek, een offerte of een kop koffie!

Bel: +31 (0)10 425 58 54 of maak gebruik van onderstaand formulier.