Contact

50|50 Hotel Belmont

50|50 Hotel Belmont is een hotel zonder winstoogmerk en biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt inspirerend werk om hen te laten terugkeren in het arbeidsproces.

Re-integranten werken bijvoorbeeld in de bediening, housekeeping, tuinderij en de technische dienst.

Bekijk de website

Hotel Belmont richt zich op drie gebieden: Het verhuren van hotel kamers, het faciliteren van vergader- en congreszalen en verhuren van groepsaccommodaties op het landgoed.

Zakelijk zijn dit drie gebieden die organisatorisch zeer goed samengaan en elkaar versterken. In de communicatie kunnen ze elkaar echter in de weg zitten. In de praktijk zal een hotelbezoeker die rust zoekt op de veluwe geen last hebben van een scoutingkamp aan de andere kant van het landgoed, maar het kan lastig zijn om dit in de communicatie helder te maken.

Om dit soort zaken te voorkomen en de communicatie doelgroepgerichter te maken is de site ingericht vanuit drie homepages. Alle drie met eigen achterliggende content.
Een sectie “hotel” waarbij ingegaan wordt op de verhuur van hotelkamers en het feit dat het hier een “re-integratie” hotel betreft. Dit wordt vooral duidelijk gemaakt door personen uit te lichten die ondersteund worden. Een sectie vergaderen en congressen met een duidelijke verwijzing naar wat maatschappelijk verantwoord ondernemen kan betekenen. En een sectie groepsaccommodatie.

Voor het maken van een boeken is er een koppeling gemaakt met de boekingsmodule die ook in de backoffice van het hotel wordt gebruikt.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Heb je een vraag, een plan, of een probleem? Laten we het er eens over hebben!
Neem gerust contact met ons op voor een gesprek, een offerte of een kop koffie!

Bel: +31 (0)10 425 58 54 of maak gebruik van onderstaand formulier.