Contact

NRC Filmwedstrijd

Wat is de beste film van het afgelopen jaar? Omdat zelfs de meningen ook op de NRC Filmredactie wel eens verschillen wil deze jaarlijks ook de mening van de NRC lezer weten.

In een grote online verkiezing kunnen NRC lezers twee weken lang hun top 3 samenstellen. Zit de beste film volgens de lezer er niet bij? dan kan hij/zij hem ook nog nomineren door zelf toe te voegen.

Anders dan in de restaurantwedstrijd of de boekenwedstrijd komen de initiële deelnemers voornamelijk uit het het netwerk van NRC.nl zelf, doordat er op de eigen sites en in de eigen kranten geadverteerd wordt voor deze wedstrijd.
Een tweede groep deelnemers komt via de social media kanalen van de initiële deelnemers. Nadat een deelnemer zijn/haar top drie heeft ingediend, wordt er de mogelijkheid geboden om zijn/ haar top 3 te delen op social media, uiteraard voorzien van een visual waarin de posters van geselecteerd items getoond worden.

Om het stemmen zo eerlijk mogelijk te laten verlopen wordt er in de ontwikkelde webapplicatie continu gecontroleerd op fraude.

Hiervoor is een algoritme toegevoegd dat elke stem condoleert en bij afwijkingen van de norm een notificatie naar de redactie stuurt, die vervolgens actie kan ondernemen.

Waarde

Voor NRC.nl is gebleken dat het organiseren van deze en vergelijkbare wedstrijden een zeer effectieve manier is om artikelen uit bepaalde secties (opnieuw) aan te jagen en een nieuwe doelgroep te bereiken die geïnteresseerd is in bepaalde NRC.nl content en nieuwsbrieven.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Heb je een vraag, een plan, of een probleem? Laten we het er eens over hebben!
Neem gerust contact met ons op voor een gesprek, een offerte of een kop koffie!

Bel: +31 (0)10 425 58 54 of maak gebruik van onderstaand formulier.