Contact

NRC Restaurant wedstrijd

Tokotober

NRC’s recensent Joël Broekaert bezoekt elk jaar vele restaurants. Van brasserie tot wijnbar, van BBQ-tent tot exquise zesgangendiners. Maar welke is het beste?
Nu mag jij het zeggen.

Uit 26 door Joël Broekaert bezochte en gerecenseerde restaurants kunnen NRC-lezers stemmen op hun favoriete restaurant.
De wedstrijd bestaat uit een afvalrace van vier rondes, na elke ronde wordt het puntenaantal gereset zodat er voor alle overgebleven deelnemers nieuwe eerlijke kansen zijn.

Voor de deelnemende restaurant betekent deelname en eventuele winst veel media aandacht, daarom werven zij via hun (social media) kanalen dan ook hard stemmers.

Om het stemmen zo eerlijk mogelijk te laten verlopen wordt er in de ontwikkelde webapplicatie continu gecontroleerd op fraude.
Hiervoor is een algoritme toegevoegd dat elke stem condoleert en bij afwijkingen van de norm een notificatie naar de redactie stuurt, die vervolgens actie kan ondernemen.

Waarde

Voor NRC.nl is gebleken dat het organiseren van deze en vergelijkbare wedstrijden een zeer effectieve manier is om artikelen uit bepaalde secties (opnieuw) aan te jagen en een nieuwe doelgroep te bereiken die geïnteresseerd is in bepaalde NRC.nl content en nieuwsbrieven.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Heb je een vraag, een plan, of een probleem? Laten we het er eens over hebben!
Neem gerust contact met ons op voor een gesprek, een offerte of een kop koffie!

Bel: +31 (0)10 425 58 54 of maak gebruik van onderstaand formulier.