Contact

Plaxis corporate website

Plaxis is een toonaangevend geotechnisch softwarebedrijf. Plaxis biedt diensten en software aan voor het analyseren en bouwen van geotechnische modellen. Deze software wordt wereldwijd gebruikt binnen de geotechniek, offshore, tunnel- en mijnbouw. Daarnaast leveren zij ook cursussen, op maat gemaakte trainingen en advies aan.

Voor Plaxis, een geotechnische software ontwikkelaar, heeft Yuna een website ontworpen en ontwikkeld. De uitstraling is zo ontworpen dat het zowel passend is binnen de huisstijl van Plaxis en functioneel, zodat klanten eenvoudig hun weg kunnen vinden en de informatie krijgen die ze verwachten.

Een belangrijk onderdeel van de website is het product aanbod. Op visueel aantrekkelijke pagina's krijgt een bezoeker middels verschillende subcategorieën een impressie wat de producten te bieden hebben. Producten kunnen worden toegevoegd aan de 'cart' en direct online worden aangeschaft.

Voor bestaande klanten zijn er diverse support mogelijkheden. Voor producten kunnen manuals en updates gevonden worden en vragen worden behandeld in een FAQ. De mogelijkheid om contact op te nemen met betreffende support medewerkers is ook beschikbaar en VIP klanten kunnen directe support krijgen.

Daarnaast wordt er ondersteuning geboden door het aanbieden van cursussen en workshops, natuurlijk is hierover informatie te vinden en klanten kunnen zich direct inschrijven.

Webshop en beheer

De website is voorzien met een volledig geïntegreerde webshop. Een klant doorloopt hierbij een kort traject waarin de producten worden geselecteerd, de gegevens van de klant worden ingevoerd en een creditcard betaling (via Ogone) wordt gedaan. De klant blijft gedurende dit traject steeds in het vertrouwde omgeving van de website.

In de beheeromgeving (CMS) kunnen de beheerders van de website eenvoudig pagina's, producten en documenten toevoegen en aanpassen. Bestellingen via de website komen ook hierin binnen, nieuwe klanten kunnen met één druk op de knop worden gesynchroniseerd met het verkoopbeheer-, CRM-systeem (Salesforce).

Plaxis heeft via deze website de mogelijkheid om gemakkelijk te communiceren met klanten, zonder dat het veel tijd en moeite kost. Bezoekers hebben snel en gemakkelijk toegang tot informatie. Met het nieuwe ontwerp krijgt Plaxis.nl de uitstraling die past bij een professioneel en internationaal bedrijf.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Heb je een vraag, een plan, of een probleem? Laten we het er eens over hebben!
Neem gerust contact met ons op voor een gesprek, een offerte of een kop koffie!

Bel: +31 (0)10 425 58 54 of maak gebruik van onderstaand formulier.