Contact

Visit Trentino game

Visit Trentino is de naam waaronder de marketing activiteiten van Trentino plaatsvinden. Zij hebben als doel de ontwikkeling van toerisme in Trentino te promoten en te ontwikkelen.

Om plezier te hebben in de bergen van Trentino hoef je niet perse een fanatieke alpinist te zijn. De bergen van Trentino bieden voldoende mogelijkheden en afwisseling. Om dit te promoten is er in samenwerking met Aviareps een game / giveaway actie ontwikkeld.

De bezoeker kan zijn / haar ideale reis naar Trentino samenstellen door keuze te maken uit een tal van bestemmingen in Trentino. De samenstelling van bestemmingen bepaalt onder meer wat voor een type vakantieganger jij bent, en waar je het beste in Trentino op vakantie kan gaan.  Na het samenstellen van de reis kan je hem indienen om deze daadwerkelijk te beleven.

Social promotie

Deelnemers aan de campagne krijgen na inzending van hun deelname de mogelijkheid om hun eigen samengestelde reis te promoten op social media. Als incentive wordt de de winkans vergroot zodra derden via een gedeelde link de persoonlijke reis van de deelnemer bezoeken. De social share elementen zijn in hoge mate gepersonaliseerd zodat voor "vrienden" herkenbaar is van wie de share afkomstig is. o.a. de profielfoto, als naam van de deelnemer zijn in de share images toegevoegd.

Door deze campagne voornamelijk op de vakantiebeurs in te zetten is het resultaat van deze opzet een organische groei van deelnemers heeft plaatsgevonden, ondanks een zeer klein promotiebudget.

Targeting

Voor Trentino marketing heeft de campagne naamsbekendheid opgeleverd en een groot aantal kwalitatieve opt-ins, die na deze campagne getarget kunnen worden op vakantie-interesse.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Heb je een vraag, een plan, of een probleem? Laten we het er eens over hebben!
Neem gerust contact met ons op voor een gesprek, een offerte of een kop koffie!

Bel: +31 (0)10 425 58 54 of maak gebruik van onderstaand formulier.