Contact

YesWeCan Clinics

Yes We Can Clinics is een kliniek voor jongeren met psychische problemen, verslavingen en gedragsproblemen. Elke dag zetten ruim 300 medewerkers zich in om het leven van jongeren tussen de 13 en 23 een positieve draai te geven door middel van een klinische behandeling van 10 weken met aansluitend 10 weken intensieve nazorg.

Bekijk de website

Aanpak

Structureren van een zorgvraag;  voor jongeren, hun omgeving en verwijzers

Op het moment dat jongeren en hun omgeving ( Ouders, mantelzorgers, docenten etc) uitkomen bij de websites van YesWeCan Clinics is er vaak al een traject van behandelingen en zorg aan voorafgegaan. YesWeCan Clinics wordt dan ook vaak gezien als een laatste oplossing.

De website zo ingericht (in mooi engels customer journey) dat waar je je ook bevindt, welke informatie je ook zoekt, je altijd een antwoord krijgt op jouw vraag. Daarnaast wordt het antwoord altijd onderbouwd door het aanbieden van achtergrondinformatie maar ook door bijvoorbeeld ex-cliënten en ouders aan het woord te laten.

Website ontwerp Website ontwerp Youtube integratie Geintegreerd blog Website ontwerp

Leads

Het bieden van enkel informatie aan bezoekers is voor YesWeCan Clinics van weinig waarde zolang de bezoeker niet converteert naar een lead. Omdat uit onderzoek is gebleken dat de bezoekers erg divers zijn (Van een bezorgde ouder tot een media verzoek) en hun urgentie verschilt, wordt er op basis van inhoud op diverse niveaus contact aangeboden.

Zo wordt bij een pagina over een specifieke behandeling verwezen naar een online intake, maar daarnaast is het prominent aanbieden van een telefoonnummer ook nog nodig en effectief.

Resultaat

YesWeCanCLinics bestaat uit een Nationale en en Internationale kliniek,  daarom is er een multilingual website gelanceerd die verschilt in tone of voice als look and feel. De heldere content structuur begeleid de bezoekers op hun zoektocht naar zorg. 

De internationale website is “high end” branded en weet zich hierdoor zeer goed van de concurrentie te onderscheiden.

Met de door Yuna ontwikkelde beheeromgeving kunnen zowel de nationale als internationale website beheerd worden. Via de ingebouwde opmaak en SEO editor kunnen er unieke pagina’s worden ingericht die optimaal scoren bij de zoekmachines zoals Google. Dat de pagina’s ook nog supersnel laden (De gemiddelde laadtijd is 20x korter dan de voorganger) is uiteraard ook een pre en zorgt voor een directe boost in de Ranking factor bij Google.  https://www.google.com/search?q=The+Google+Speed+Update

Mobile web design

Ben je nieuwsgierig geworden?

Heb je een vraag, een plan, of een probleem? Laten we het er eens over hebben!
Neem gerust contact met ons op voor een gesprek, een offerte of een kop koffie!

Bel: +31 (0)10 425 58 54 of maak gebruik van onderstaand formulier.