Contact

De look and feel van een website

Wanneer het doelstellingen en de strategie van een website project zijn vastgelegd kan er gekeken worden naar de look en feel van de website, want samen met een goede interactie ontwerp is dit een vereiste om jouw bezoeker te vangen en vast te houden.

Website laten ontwikkelen?
Lees ook onze Aanpak

Look and feel

Look and feel is het gevoel dat een site oproept wanneer er gebruik van gemaakt wordt. Dit gevoel kan bereikt worden door gebruik van afbeeldingen, opmaak, kleurgebruik of bijvoorbeeld de manier waarop knoppen reageren.

Dit gevoel wordt voorafgaand aan het ontwerpen van een website geprobeerd vast te leggen. Dit kan door middel van een omschrijving in tekst, maar ook door een moodboard, een proof of concept of een verzameling van referentie-websites die de gewenste feel hebben.

Het vastleggen van de juiste look and feel is een proces dat moeilijk in een sluitend protocol te vangen is. Meestal proberen we d.m.v. een uitgebreid gesprek met veel referentiemateriaal tot de juiste toon te komen.

Bij de ontwikkeling van het design van de site grijpen we daarom ook altijd terug op hetgeen we hebben besproken om te toetsen of het gevoel dat het design oproept overeenkomstig is met de afgesproken toon en, niet onbelangrijk, ondersteunend is aan de vastgelegde doelstellingen.

Met meer dan 15 jaar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van websites hebben we al vele doelgroepen weten aan te spreken. We helpen je dan ook graag bij het ontwikkelen, ontwerpen of redesignen van jouw nieuwe website.

Heeft jouw website een visuele upgrade nodig?

Laten we het er eens over hebben!
Neem gerust contact met ons op voor een gesprek, een offerte of een kop koffie!

Bel: +31 (0)10 425 58 54 of maak gebruik van onderstaand formulier.