Contact

WordPress website laten ontwerpen

Ben jij op zoek naar een inspirerend WordPress ontwerp door ontwikkelaars die weten wat ze maken? Zoek niet verder! Wij helpen jou graag met het ontwerpen en ontwikkelen van jouw nieuwe WordPress website.

Een aantrekkelijke website is een must have voor elke (online) onderneming. Wil je een vaste stroom aan klanten en verkopen? Dan is een voor Google geoptimaliseerde, klantvriendelijke website een vereiste.

Dit is waar wij je kunnen helpen!
Bel 010 425 58 54, Mail ons op info@yuna.nl,
of maak gebruik van het formulier onderaan deze pagina.

Een complex probleem of een moeilijke uitdaging? Wij hebben creatieve ideeën en een schat aan ervaring om jouw klanten de beste webervaring te bieden. Of het nu gaat om een custom WordPress ontwerp of een WordPress webshop met Woocommerce.

Voor wie

Yuna werkt voor een mooie mix aan klanten van ZZP’ers, MKB en grote organisaties. Zo werken we o.a. voor Kinderdagverblijf Babbelina, maar ook voor NRC Handelsblad.
Onze WordPress website oplossingen zijn zowel geschikt voor grote organisaties als kleine zelfstandigen. Voor elke website ontwerp hebben we een passende oplossing.

Responsive en gebruiksvriendelijk ontwerp

Onze WordPress ontwerpen zijn altijd responsive en gebruiksvriendelijk.
Wij weten hoe klanten tegenwoordig zoeken en mobiele surfen. Daarom maken we elke website 100% klaar voor alle mobiele apparaten, zodat je geen klant meer mist.

Als wij een website ontwerpen dan staat de klant centraal. Onze websites zijn snel, veilig, gebruiksvriendelijk en schaalbaar. We volgen de laatste trends en helpen onze klanten met het bereiken van hun doelen.

WordPress website: Waarom het zo’n perfect platform is.

Gemakkelijk te gebruiken:

De tijd dat WordPress slechts een blog platform was, is voorbij. Het is doorgegroeid naar een razend populair CMS dat door miljoenen mensen wordt gebruikt.
Waarom? Vanwege de zeer eenvoudig te gebruiken diversiteit aan functionaliteiten. Zelfs degenen die misschien niet “technisch onderlegd” zijn kunnen WordPress, met enkele instructies, snel en effectief  inrichten.

Gebruiksvriendelijk:

Met WordPress kan jij of een van je medewerkers de inhoud van de site aanpassen, bewerken en aanvullen.

Voor google geoptimaliseerd (SEO):

Vraag een SEO expert wat het beste CMS is voor zoekmachine optimalisatie en de kans is zeer groot dat ze WordPress als antwoord zullen geven. Dit komt doordat de technische structuur top is, maar ook omdat het de juiste handvatten biedt om eenvoudig metagegevens te beheren, XML-sitemaps aan te maken, redirects in te stellen en het belangrijkste; je helpt teksten te optimaliseren.

Beveiliging:

In vergelijking met zijn tegenhangers is WordPress uitstekend beveiligd, Een grote groep van programmeurs werkt continu aan de verbetering van WordPress. Bij elke update wordt WordPress niet alleen beter, gebruiksvriendelijker maar vooral ook veiliger.

Laat je een WordPress website bij ons ontwerpen, dan laten we je na oplevering niet aan je lot over. Wij leveren onze sites altijd met een onderhoudsovereenkomst zodat jouw site technisch up to date blijft, maar ook zodat je altijd bij ons terecht kan met je vraag of probleem.

 

Wil je een WordPress website laten ontwerpen?

Laten we het er eens over hebben!
Neem gerust contact met ons op voor een gesprek, een offerte of een kop koffie!

Bel: +31 (0)10 425 58 54 of maak gebruik van onderstaand formulier.


    Jouw budget