Contact

Fuelswitch

Fuelswitch is een initiatief van de provincie Gelderland en geeft informatie over het rijden op schone brandstoffen en aandrijftechnieken, zoals groen gas, bio-ethanol, biodiesel en elektriciteit.

Voor de provincie Gelderland ontwikkelde wij de website fuelswitch.nl. FUELswitch geeft informatie over het rijden op schone brandstoffen en schone aandrijftechnieken.

De Fuelswitch website heeft als doelgroep wagenparkbeheerders.
De grote banner op de homepage trekt de aandacht door iedere keer een auto te tonen in een gebruiksomgeving die van toepassing is op een deelsegment van de beheerders.

Het doel is om deze beheerders ervan te overtuigen dat het rijden op alternatieve brandstoffen een haalbaar en veelal goedkopere oplossing is.

Rekentool

Om dit aan de hand van een rekenvoorbeeld duidelijk te maken is een rekentool toegevoegd.
In de analyse-tools is af te lezen dat een groot deel van de bezoekers inderdaad direct doorklikt naar de rekentool.

Content Management

Middels een beheersysteem wordt een grote hoeveelheid informatie op een gestructureerde manier op de website aangeboden.

Voor deze website is ook een maatwerk nieuwsbrievenmodule ontwikkeld waarmee de beheerders gemakkelijk nieuwsberichten kunnen. Deze berichten worden door middel van een RSS feed automatisch geplaatst in de door Yuna ontworpen mail-template. Met de e-mail service Mailplus is het mogelijk om de nieuwsbrieven te versturen aan grote aantallen geïnteresseerden.

Beheerders van FUELswitch kunnen op deze manier makkelijk bijhouden wat de effectiviteit van de mailing is.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Heb je een vraag, een plan, of een probleem? Laten we het er eens over hebben!
Neem gerust contact met ons op voor een gesprek, een offerte of een kop koffie!

Bel: +31 (0)10 425 58 54 of maak gebruik van onderstaand formulier.