Contact

WordPress website laten maken?

We hebben jarenlange ervaring met het maken van custom websites en WordPress oplossingen.

WordPress is een van de krachtigste en meest flexibele Open Source CMS’en die beschikbaar is. Daarbij is het voor klanten ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk. Met het CMS is de website-inhoud daardoor makkelijk aan te passen of uit te breiden. Als je met Word kan werken kan je ook je website bijwerken met WordPress.

Voor wie

We hebben voor een grote mix aan klanten WordPress websites ontwikkeld, van kleine zelfstandigen tot grote organisaties. Hierbij hebben we gebruik gemaakt van een van onze eigen basis templates, of een maatwerk oplossing opgeleverd.

Wil jij een nieuwe WordPress website laten maken? Laten we het er eens over hebben.
Wij hebben voor elke uitdaging en elk budget een oplossing.

Neem contact op

Waarom

Bijna 60% van alle websites ter wereld zijn op WordPress gebouwd, waaronder veel van ’s werelds en Nederland’s grootste websites als de New York Times, National Geographic, Elsevier en nrc.nl. Dat is niet voor niks.

Geen Licentiekosten

Open source is kosteloos en open. WordPress heeft geen doorlopende licentiekosten en is vrij uitbreidbaar.

We zijn een groot voorstander van Open Source software en Open Source script- en programmeertalen. We houden niet van een zogenaamde “vendor lock-in” Onze sites zijn daarom open zodat elke andere ontwikkelaar er mee kan werken.

Veiligheid

WordPress is uiterst veilig als het wordt gebruikt met minimaal gebruik van plugins van derden en wanneer de updates worden geïnstalleerd zodra ze zijn vrijgegeven.

Dat betekent niet dat het niet kan worden ‘gehackt’. Als een site niet onderhouden wordt en achterblijft met verouderde code, ontstaan kwetsbaarheden.

Wij leveren daarom WordPress websites altijd met een onderhoudsovereenkomst en werken al je websites op tijd bij zodat ze veilig blijven en optimaal blijven werken.

Doorontwikkeling

Een grote groep van programmeurs werkt continu aan de verbetering van de software. Bij elke update wordt WordPress beter, veiliger en gebruiksvriendelijker.

Geschikt voor groei

Naarmate je bedrijf groeit, veranderen de website-vereisten. Beginnen met WordPress zorgt ervoor dat je site is gebaseerd op een flexibel platform, waardoor je in de toekomst eenvoudig kunt uitbreiden.

Gevonden worden in Google (SEO)

Technisch voldoet WordPress aan alle eisen die Google stelt. WordPress geeft na zoekmachine optimalisatie uitstekende resultaten in Google. Belangrijk, want jouw website moet eerst gevonden worden, voordat jouw bezoeker jouw klant kan worden.

Ook geschikt als eCommerce oplossing

Middels de WooCommerce plugin (30% marktaandeel) kan elke WordPress website eenvoudig uitgebreid of ingericht worden als webshop. Daarbij ondersteunen bijna alle grote Payment providers WooCommerce.

Wil je ook een WordPress website laten maken?

Laten we het er eens over hebben!
Neem gerust contact met ons op voor een gesprek, een offerte of een kop koffie!

Bel: +31 (0)10 425 58 54 of maak gebruik van onderstaand formulier.


    Jouw budget