Contact

Tag: SEO

Verbeter je zoekresultaten met een SEO Tool

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is voor een groot gedeelte geen hogere wiskunde, maar vergt voornamelijk tijd, energie en een technische partij die snapt wat ze aan het doen zijn.

Zoals ook geschreven in “Ook gevonden worden in Google” gaat het voornamelijk om het kiezen van de juiste zoektermen, deze verwerken in semantisch goede teksten en het verkrijgen van kwalitatieve backlinks.

Voor al het bovenstaande zijn er sites en services die je daar mee kunnen helpen. Kansrijke zoektermen kun je achterhalen door in Google AdWords te gaan reverse engineeren. Hierbij zoek je naar een betaalbare zoekterm met wel veel vraag. Hoe goedkoper een advertentie, hoe makkelijker je op deze term je website kan optimaliseren. Ook voor het verkrijgen van backlinks weet iedereen wel een paar oplossingen zoals het laten plaatsen van je bedrijf in de online gouden gids, op een startpagina of andere verzamelsite. Maar is dit genoeg?

SEO Tools

Juist hier komen diverse SEO Tools van pas, door het koppelen van diverse online diensten, weten zij je te helpen bij het vinden van backlinks, de juiste zoekterm, en geven tips wat nog op je site aan te vullen of aan te passen.

Maar het belangrijkste, zij monitoren het resultaat voor je, zodat je tijdig kan bijsturen.

Onze top 5 favoriete SEO Tools

  1. Google Webmaster Tools
  2. Moz
  3. Yoast
  4. KeyWordPlanner
  5. Rankingcoach

 

Wil je ook een (WordPress) website of webapplicatie laten ontwikkelen die wel gevonden wordt, we helpen je graag bij het ontwikkelen er van.

Neem gerust contact met ons op voor een gesprek, een offerte of een kop koffie!

Bel: +31 (0)10 425 58 54 of maak gebruik van onderstaand formulier.