Contact

Tags: Webapplicatie | WordPress

De WooCommerce Plugin (Jouw nieuwe webwinkel)

WooCommerce is een plugin voor WordPress. Hiermee kan elke WordPress website eenvoudig uitgebreid of ingericht worden als webshop. WooCommerce is de meest populaire e-commerce plugin voor WordPress en wordt ondersteund door alle grote Payment providers. Op het moment van schrijven heeft WooCommerce zelfs een marktaandeel van 30% voor alle webshops ter wereld.

Website laten maken?
Lees meer over WordPress

WooCommerce geeft je controle over jouw webwinkel, met als extra voordeel dan je het naar wens kan uitbreiden en kan aanpassen.
Dit geeft ons de mogelijkheid maatwerk oplossingen aan te bieden zowel in technische oplossingen als in custom vormgeving van je webwinkel.

Open Source

WordPress en WooCommerce zijn beide Open Source software en hebben daardoor geen doorlopende licentiekosten.

WooCommerce extensies

Vergelijkbaar met plugins voor WordPress zelf, zijn er voor WooCommerce extensies beschikbaar. Deze bieden de mogelijkheid om extra functies in te voegen of te koppelen aan externe diensten. Denk aan diensten zoals het automatisch berekenen van verzendkosten via Post.nl of het direct koppelen met een e-mailmarketingtool als MailChimp.

Mocht er iets niet beschikbaar zijn, of we stellen vraagtekens bij de kwaliteit of veiligheid van een extensies, dan ontwikkelen we hem zelf.

Onderhoud en beveiliging

Het succes van beide betekent ook dat er altijd kwaadwillenden op de loer liggen. Zowel WordPress als WooCommerce komen daarom vaak met beveiligingsupdates. Daarnaast vergen sommige onderdelen, zeker die te maken hebben met koppelingen van derden, regelmatig onderhoud. Wij leveren daarom elke (WordPress) website en webshop met een onderhoudsovereenkomst zodat de continuïteit van jouw online activiteit gewaarborgd blijft.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Heb je een plan, of een vraag? Laten we het er eens over hebben!
Neem gerust contact met ons op voor een gesprek, een offerte of een kop koffie!

Bel: +31 (0)10 425 58 54 of maak gebruik van onderstaand formulier.